0(432) 22 10 34

რესტორანი ,,ფიროსმანი”-restaurant “Firosmani”

LTD “Firosmani” – is located  – Rustaveli Street N16 in the central part of Vani. It is located near the Central Market of Vani Municipality. The catering facility has seven years of experience in the field of service. The visitors can choose where to order a table in the closed compartments (which are designed for twenty guests each, heated by an individual heating system in winter, and in summer, it is naturally cooled by the river flowing below) and/or in the open space in a cozy environment designed for 8 guests.

Visitors here can taste 100% natural delicious local dishes, including Imeruli Khachapuri, Ketsi Mchadi, Kechera Pkhali, variety of eggplant, skewered chick, barbecue, delicious local bread and more.. Among the alcoholic drinks, the guest can taste local wines: Tsolikouri, Mavani green, black Aladasturi, as well as a variety of alcoholic drinks, among which peach vodka is highly praised. Working hours from 8 am to late night depending on the demand, the catering facility can host up to 100 guests in total.

The catering facility has a closed hall which is designed for 180 guests.

Contact persons: Lado Soselia: +995 599 91 01 46, Tengo Katsadze: +995 72 78 69;

 

რესტორანი შპს „ფიროსმანი“, ვანის ცენტრალურ ნაწილში რუსთაველის ქუჩა N16ა. მდებარეობს, ვანის მუნიციპალიტეტის ცენტრალური ბაზრის მიმდებარედ. რესტორანს გააჩნია მომსახურების სფეროში შვიდ წლიანი გამოცდილება. ვიზიტორს შეუძლია აირჩიოს თუ სად შეუკვეთოს სუფრა დახურულ კუპეეებში (რომელიც თითო ოცი სტუმარზეა გათვლილი, ზამთარში ინდივიდუალური გათბობის სისტემით თბება, ხოლო ზაფხუშლი ბუნებროვად გრილდება ქვემოთ გამავალი მდინარის მეშვეობით) ან/და ღია სივრცეში განთავსებული 8 სტუმარზე გათვლილ მყუდრო  გარემოში.

აქ მობრძანებულ ვიზიტორს შეუძლია დააგემოვნოს 100% ნატურალური უგემრიელესი ადგილობრივი კერძები, მათ შორის იმერული ხაჭაპური, კეცის მჭადი, კეჭერა ფხალი, ბადრიჯანის ნაირსახეობა, შამფურზე შემწვარი წიწილა, მწვადი, უგემრიელესი ადგილობრივი პური და სხვა..

ალკოჰოლირი სასმელებიდან სტუმარს შეუძლია დააგემოვნოს ადგილობრივი ღვინოები: ცოლიკოური, მავანის მწვანე, შავი ალადასტური, ასევე  სპირტიანი სასმელების ნაირსახეობა, მათ შორის ძალიან აქებენ ატმის არაყს..

 სამუშაო საათები დილის 8 საათიდან გვიან ღამემდე მოთხოვნის შესაბამისად, ერთიანობაში რესტორანს შეუძლია უმასპინძლოს 100 სტუმარს.

ობიექტს გააჩნია დახურული დარბაზიც რომელიც 180 სტუმარზეა გათვლილი.

საკონტაქტო პირები: ლადო სოსელია: +995 599 91 01 46, თენგო კაცაძე: +995 72 78 69;